
En kokosmakron kage – hvor godt lyder det ikke lige? Det er en rigtig lækker kage!
Min kokosmakron kage er meget simpel at lave. Den har den samme smag og konsistens som man forbinder med makronmuffins – men den er lavet i stor format, og der er tilsat lidt ekstra godter 😛
Af andre nemme kager, kan du også give dig i kast med en bærcrumble, rabarberkage eller chokolade cookies.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Kokosmakron kage
Ingredients
- 2 æg
- 250 gram sukker
- 1 tsk vaniljepaste eller kornene fra 1 vaniljestang
- 250 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 dl olie
- 75 gram kokosmel
- 150 gram blåbær kagen kan også laves med hindbær
- 2,5 dl fløde
- 60 gram mørk chokolade
Instructions
- Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
- Tilsæt vaniljen og pisk igen til det er godt fordelt.
- Bland hvedemel, salt og bagepulver.Si blandingen ned i æggemassen.Rør det hele sammen.
- Rør olie og kokosmel i dejen.
- Fordel dejen i en springform. Det gøres lettest med fingrene, da det er en fast dej.
- Fordel blåbærene ovenpå dejen, og pres dem let ned i overfladen.
- Bag kagen ved 175° i 40 minutter.
- Lad kagen køle af.Pynt den med flødeskum og hakket chokolade.
Kan man bruge smør i stedet for olie?
Hej Grethe
Ja det vil jeg mene 🙂 Jeg ville i så fald erstatte det med 100 gram smeltet smør.
God fornøjelse. Kh Jeanette