Hindbærkoldskål er en frisk udgave af den velkendte koldskål. Dette er en ny favoritvariant herhjemme!
Det er super let at lave koldskål, og man kan lave det på flere måder. Jeg bruger den fremgangsmåde, som min morfar lærte mig som barn. Den er uden æg, og smager som en rigtig koldskål skal smage (ifølge mig, selvfølgelig). Du kan også hente opskriften på den helt almindelige koldskål.
Jeg har videreudviklet lidt på min morfars gamle opskrift, og det er blevet til denne version med smag af hindbær – denne hindbærkoldskål er frisk og lækker og kan spises både med koldskålscrunch og kammerjunker, eller med granola og frisk frugt.
Hindbærkoldskål
Ingredienser
- 1 pose frosne hindbær
- 1 liter kærnemælk
- 1 liter A38
- 1 tsk citronsaft
- 1 dl sukker
Sådan gør du
- Blend hindbær og kærnemælk.
- Pisk blandingen godt sammen med A38.
- Smag til med citron og sukker.
- Server med frisk skåret frugt, kammerjunker og granola eller koldskålscrunch.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar