Rabarbermuffins med marcipan og hvid chokolade – sælger de ikke lidt sig selv? 😀
Det er i hvert fald mega lækkert!
Herhjemme elsker alle mand rabarber. I løbet af sommerhalvåret får vi, udover rabarbermuffins, også lavet rabarberkage med kokos og rabarbercrumble. Men den lækre grøntsag kan også bruges i salater og til marmelade. De rabarber vi ikke når at bruge, bliver skåret i stykker og pakket i fryseren, og så er laves der ellers rabarberkompot hele vinterhalvåret, som bruges ovenpå havregrynene om morgenen. Det er så lækkert.
Har du et eller andet fantastisk du bruger rabarberen til? Så smid gerne en ide til inspiration herunder!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Rabarbermuffins med marcipan og hvid chokolade
Ingredienser
- 200 gram blødt smør
- 200 gram sukker
- 3 æg
- 250 gram hvedemel
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 100 gram marcipan
- 100 gram hvid chokolade
- 250 gram rabarber
- perlesukker
Sådan gør du
- Pisk blødt smør og sukker sammen.Tilsæt æggene ét af gangen og pisk til godt sammen.
- Bland mel, vaniljesukker og bagepulver i en stor skål.
- Skær marcipan, chokolade og rabarber i små tern og vend det rundt i melet.Du kan med fordel arbejde med en frossen marcipan.
- Hæld melblandingen over i æggeblandingen lidt af gangen. Vend det rundt til alt er blandet sammen.
- Fordel dejen i 16 store muffinsforme. De skal fyldes 2/3 op.Drys med perlesukker.
- Bag dine muffins i nederste halvdel af ovnen ved 175° varmluft i 25 minutter.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar